sâmbătă, 19 februarie 2011

Accesorii Vin

Accesoriivin.ro este un magazine online care este axat pe vanzarea produselor si accesoriilor necesare analizei, pastrarii,imbutelierii, servirii si pastrarii vinurilor. Acest magazine online si-a inceput activitatea in anul 2007 lansat de SC Btc Glass Design Srl, prezentand spre vanzare numai seturi de accesorii vin, cutii vin cu accesorii si cutii simple de lemn pentru una sau doua sticle vin. Gama de produse oferite vanzarii a crescut continuu, ajungand in prezent ca cifra de afaceri sa fie de aproximativ 8.000 euro lunar, din care aprox. 75% se realizeaza online. Traficul a ajuns in prezent la aproximativ 50 de vizitatori zilnic, iar volumul de comenzi saptamanal de aproximativ 1000 euro.


Gama produselor asa cum am aratat mai sus a crescut de cateva ori iar aceestea in prezent sunt:
- Cutii accesorii vin
- Accesorii pentru vin
- Gama Final Touch
- Seturi accesorii vin
- Desfacatoare
- Gama Vacu Vin
- Gama L\'ami du vin
- Gastronomie - seturi servit branzeturi
- Rafturi sticle vin
- Carafe, Pahare, Decantoare
- Racitoare vin
- Accesorii vinificatie
- Ceara si accesorii
- Dopuri si robinetiI
- Cisterne si filtre inox
- Butelii sticla pentru vin
Cele mai vandute produse sunt cutiile de vin cu accesorii , seturile cu accesorii pentru vin, ceara si accesoriie necesare aplicarii de ceara , gama Vacu Vin, dopuri pluta, butelii sticla pentru vin. La cresterea vanzarilor a contribuit in ultima luna si introducerea multor produse noi cum ar fi: Gama L\'ami du vin, Rafturi pentru sticle vin ,Carafe, Decantoare, Pahare, Racitoare vin, Accesorii vinificatie, Cisterne si filtre inox.
Aceste produse se adreseaza tuturor categoriilor sociale incepand cu varsta de 18 ani interesate de cunoasterea si servirea vinului, cu preponderenta celor din mediul urban unde gradul de cultura pentru sevirea vinului este mai mare dacat in mediul rural.
Valoarea unei comenzi medii este de 150-200 lei , majoritatea produselor fiind in stoc pentru a asigura o livrare rapida. Politica firmei noastre fiind ca pentru comenzile venite pana la ora 13 a fiecarei zile , comanda sa fie livrata in aceeasi zi cu ajungerea la client in ziua urmatoare.
Clientii accesoriivin.ro folosesc internetul fiind interesati de noutatile si stirile care apar in a sectorul nostru de activitate descries mai sus.
Acceptam Campanii AdWords.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu