sâmbătă, 19 februarie 2011

Cazual

Cazual.ro- Exclusiv feminin!
Adresat in exclusivitate femeilor, Cazual aduce pentru clienti produse vestimentare, incaltaminte, lenjerie, accesorii sau produse pentru ingrijirea si intretinerea parului. Cazual devine locul favorit al doamnelor, dar si locul unde domnii pot gasi cele mai potrivite cadouri pentru sotie, fiica, nepoata, prietena, iubita..Magazinul ofera transport gratuit in Bucuresti, dar si in provincie la comenzi de peste 400 lei si vine in intampinarea clientilor sai cu oferte promotionale si noutati!





Alege sa fii in pas cu moda! Acum ai magazinul ideal pentru a afla care sunt ultimele tendinte in moda si, totodata, locul de unde iti poti cumpara ultimele articole in materie de haine, incaltaminte, accesorii si produse de ingrijire.



Oferim o gama variata de produse, care sa iti satisfata orice nevoie in materie de moda. Produsele furnizate sunt fabricate sub branduri de renume, locale si internationale.
Iti aducem in permanenta promotii si noutati, pentru ca cei care sunt alaturi de noi sa fie multumiti, iar cei care abia ne cunosc sa ne fie alaturi.



Publicul vizat: femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani, cu venituri medii, care vor produse de calitate la preturi mai mult decat accesibile. Publicul tinta foloseste zilnic internetul, sunt persoane interesate de stiri, divertisment, moda si ingrijire personala, prezenta pe forumuri, portaluri si retele sociale.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu