vineri, 18 februarie 2011

Tuatara

Ce gasim in magazin?
Tuatara.ro ... un loc 100% dedicat stilului urban, unde vei gasi intotdeauna cele mai recente colectii ale unor branduri cunoscute in intreaga lume, cele mai noi tendinte si hainele cele mai sic, prezentate pana la cel mai mic detaliu.
Poti gasi haine, incaltaminte si accesorii din colectiile unor branduri renumite ca Fly53, Drunknmunky, Psssy, Nat-2, Kaporal 5, Supremebeing, Fenchurch si multe altele.







Descriere:
Tuatara.ro este un magazin online dedicat stilului urban, cu cele mai recente colectii ale unor branduri cunoscute in intreaga lume.
In clipa de fata comercializam in exclusivitate 21 de marci internationale, toate comercializate pentru prima oara in Romania.
Nu vrem sa fim considerati doar un simplu magazin on-line. Clientii nostri sunt in primul rand prietenii Tuatara.ro si atunci tot ceea ce conteaza pentru noi este ca acestia sa fie cat mai multumiti. De aceea si design-ul site-ului este putin mai diferit fata de celelalte magazine online existente. Am vrut de la bun inceput un site prietenos si pe care, dupa o singura privire cu coada ochiului, sa il retii. Nu doar pentru ca este diferit, ci pentru ca iti place.
Apoi am vrut un site usor de navigat, dar care sa contina toate informatiile necesare. Fiecare produs al nostru beneficiaza de fotografii la cea mai buna rezolutie, realizate de fotografi renumiti. Am incercat ca prin fotografie si descrierea de produs, sa suplinim lipsa acestuia din fata prietenilor nostri, iar ei sa fie in acest fel siguri de alegerea facuta.







Puncte forte:

21 de branduri in exclusivitate.
Livrare din stoc in toata tara in 24 de ore, prin curier rapid.
Stoc in timp real.
Cea mai mica taxe de livrare, comenzile de peste 300 lei beneficiind de transport gratuit.
Iti poti gestiona contul si poti sa-ti creezi adrese multiple de livrare sau liste intregi cu produse dorite.
Poti urmari statusul unei comenzi, de la procesarea ei, pana la expediere.
Posibilitatea de finalizare rapida a unei comenzi.
30 de zile la dispozitie pentru a returna orice produs.
Schimbul de produse in 24 de ore fara alte costuri suplimentare.
Program de loializare al clientilor: orice achizitie este rasplatita cu puncte Tuatara, ce pot fi folosite la urmatoarele comenzi. Fiecare punct primit valoreaza 1 leu. Cu cat mai multe puncte stranse, cu atat mai putin vei plati la urmatoarea ta achizitie.
Live suport... adica cineva din echipa Tuatara iti sta la dispozitie prin serviciul de chat si iti poate raspunde la intrebari in timp real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu