vineri, 18 februarie 2011

Tiparo

Probabil, va ganditi care este cel mai potrivit cadou de Craciun?
Ar trebui sa fie un cadou util, dar care sa si impresioneze, sa aiba un cost rezonabil si sa fie personal - astfel incat sa nu puteti fi invinuit ca nu v-ati implicat destul in alegerea cadoului.

Pare complicat la prima vedere!

Cum ar fi daca ar exista un site unde dumneavoastra ati introduce cateva fotografii cu semnificatie si ati realiza rapid, in 2-3 minute, produse unice, cu semnificatie pentru cei dragi si pe care sa le primiti direct la usa, acasa. Astfel ati economisi timp si bani. Ati scapa de alergatura prin magazine, reusind sa impresionati prin ingeniozitatea dumneavoastra.
Costurile coadourilor ar putea sa varieze intre doar 16 lei si 500 lei.







Exista un astfel de site, care ofera idei ingenioase de cadouri, realizate cu fotografiile dvs.

Daca intrati pe www.tiparo.ro puteti personaliza on-line calendare de perete, reminder-e zile de nastere, tablouri sau chiar carti de joc. Pentru persoanele speciale din viata dumneavoastra, exista sectiunea de portrete si caricaturi care se pot tipari pe hartie foto sau canvas (panza pentru tablouri).

Incarcati pe site fotografiile dvs. si lasati imaginatia sa configureze cadoul potrivit pentru fiecare persoana importanta pentru dvs.

Creeaza on-line! Daca nu sunteti multumit de produsul pe care il primiti, il puteti returna si vi se restituie intreaga suma.

Efectul WOW este garantat!
www.tiparo.ro

Articole Valantines:
Cadouri-surpriza de Valentines Day







Prinsi in ritmul cotidian, de multe ori uitam sa ne aratam afectiunea fata de persoana iubita. Valentines Day este o zi in care ne amintim ca trebuie sa ne oprim si sa ne exprimam dragostea unul fata de celalalt si sa ne bucuram de viata in cuplu.

Cum putem sa ne manifestam dragostea de Valentines Day? In primul rand trebuie sa fim mai happy si sa ne aratam dragostea fata de persoana iubita. Un obicei specific este oferirea de cadouri care pot fi mai valoroase sau doar simbolice.

Cadourile clasice constau in ciocolata, flori, bijuterii, diverse figurine in forma de inimioara si felicitari.

Daca vrei sa fii original/a si sa pregatesti ceva cu totul special pentru partenerul/a ta, ne-am hotarat sa te ajutam in aceasta problema si sa iti prezentam cateva produse cu semnificatie care sa te ajute sa-i arati parteneruluiei tau/tale cat il/o adori.

1. Un desen animat http://www.tiparo.ro/personaje-animate
Puteti sa va transformati amandoi in personaje magice de desene animate si sa tipariti pe panza personajele animate. Trebuie doar sa trimiteti o fotografie cu voi si apoi veti primi tabloul acasa. Va va aminti mereu cat de mult va iubiti si ce persoane speciale sunteti.


2. Caricaturi http://www.tiparo.ro/caricaturi-Portrete-amp-caricaturi-cu-pozele-tale-caricaturi--p398742.html
Daca amandoi aveti simtul umorului, puteti sa realizati o caricatura de cuplu. Veti rade impreuna de calitatile surprinse de artist. Trimiteti o fotografie dupa care se va realiza tabloul. Il primiti direct acasa.

3. Portrete http://www.tiparo.ro/portret-surpriza-Portrete-amp-caricaturi-cu-pozele-tale-Portret-surpriza--p398741.html
Daca partenerul/a ta are o fire sensibila, sigur va aprecia un tablou realizat de un artist plastic. Va simti ca te-ai implicat in alegerea cadoului si va aprecia acest lucru. Trimiti fotografia si primesti tabloul direct la usa ta.

4. Carti de joc personalizate http://www.tiparo.ro/carti-de-joc-uno-Carti-de-joc-UNO--p398664.html
In cazul in care va plac jocurile de carti, incercati UNO. Este un joc foarte dinamic in care se umfla carti, se schimba sensul jocului si jucatorii isi schimba cartile intre ei.
Un set de carti contine 108 carti care se pot personaliza cu pozele voastre preferate.
Obtii un set de carti de joc si un mini album foto.

5. Calendare de perete personalizate cu fotografii http://www.tiparo.ro/hearts-Calendare-de-perete-Hearts--p396157.html
Poti realiza un calendar unicat, personalizat cu fotografiile tale. Iti recoamandam sa incarci fotografii semnificative pentru fiecare luna in parte. Cele mai frumoase amintiri vor fi pastrate aproape, timp de 1 an.

6. Reminder zile de nastere http://www.tiparo.ro/notes-Reminder-zile-de-nastere-Notes--p398353.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu