sâmbătă, 19 februarie 2011

Tjobs

De ce functioneaza CV-ul Promovat?

Concurenta medie pe Joburi in momentul de fata este 1/17, 17 candidati pe un job.

1. Aplicantii ale caror CV-uri nu au fost vizualizate in termen de 21 de zile de la aplicare vor primi un e-mail prin care vor fi atentionati ca CV-ul lor nu a fost vizualizat din cauza competitiei mari pentru locul de munca respectiv si le recomandam sa reaplice cu CV-ul Promovat deoarece acesta va fi pozitionat primul in lista angajatorului. Cand sunt mai multe CV-uri promovate, acestea vor fi afisate in ordine cronologica. Ultimul venit va fi afisat primul.
2. In cazul in care sunt mai mult de 5 aplicanti pentru un singur post, aplicantul va fi atentionat in momentul aplicarii ca sunt mai mult de 5 persoane pe un post si ii recomandam sa aplice cu CV-ul Promovat pentru a avea sanse mai mari de angajare.
3. In majoritatea cazurilor, perioada de timp pana la plecare este in medie de 2 luni de la momentul aplicarii, daca a fost acceptat si a trecut de interviu. Daca nu a trecut de interviu procesul se reia si aplicantul poate sa-si cumpere CV-ul Promovat pentru inca o luna.
4. Aplicantii nu pot reaplica la acelasi job decat daca au un CV Promovat, exista o sectiune in Consola de administrare a aplicantilor unde pot urmari ce se intampla cu CV-urile lor. Daca au fost respinsi vor putea reaplica doar cu CV-ul Promovat. In cazul joburilor in strainatate, din experienta noastra de peste 5 ani, multi aplica si de 5 ori la acelasi job, isi modifica CV-urile si incearca din nou.
5. Bannere de pe site indeamna aplicantii sa foloseasca CV-ul Promovat.
6. In plus, consultantii nostri suna absolut toti aplicantii care au CV Promovat si le ofera consultanta legata de modul in care sa-si faca CV-ul, unde sa aplice si cum sa se comporte la interviu - atitudine, informatii relevante ce trebuiesc mentionate la un interviu etc.
7. Newsletterele saptamanale si alertele de joburi pe care le primesc aplicantii promoveaza importanta si calitatile CV-ului Promovat.
8. Dupa studiile facute de noi, peste 65 % dintre agentiile de recrutare percep comisoane si taxe pentru joburile in strainatate, media sumei platite de aplicanti este de 365 euro. Nu am finalizat statistica, dar suma aceasta a rezultat din contactul a circa 85% dintre agentii.
9. Aplicantii pentru joburi in strainatate sunt pregatiti pentru anumite costuri, mai ales ca foarte multi se reintorc pentru a pleca din nou in strainatate, contractele de munca fiind in majoritatea cazurilor pe o perioada limitata, 3, 6, 9, 12 luni.













Cam atat deocamdata pentru CV-ul Promovat.

Profilul celor care au cumparat deja CV-ul promovat.

30 % 18 - 25 ani
40 % 26 - 35 ani
20 % 36 - 40 ani
10 % 41 - 50 ani

E aproape identic cu profilul utilizatorilor Tjobs.ro







Profilul utilizatorilor pe depatamente.

10 % - joburi necalificate
65 % - joburi medii (chelneri, soferi, vanzari, turism, ingrijire copii si batrani)
25 % - joburi medii + (sef de restaurant, manageri vanzari, secretari, office workers)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu